begalan

basa JawaBesut

begalan
Lingga: (begal)

  1. babagan wong dibegal;
  2. ent sandhungan, alangan.







Kata kunci/keywords: arti begalan, makna begalan, definisi begalan, tegese begalan, tegesipun begalan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.