becah

basa JawaBesut

becah

  1. êngg
krama
Krama becah
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bocah.








Kata kunci/keywords: arti becah, makna becah, definisi becah, tegese becah, tegesipun becah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.