beca-bècu

basa JawaBesut

beca-bècu

  1. pc muring-muring kambi bêngak-bêngok.








Kata kunci/keywords: arti beca-bècu, makna beca-bècu, definisi beca-bècu, tegese beca-bècu, tegesipun beca-bècu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.