bayonèt

basa JawaBesut

bayonèt krama/ngoko

  1. (Wl) sangkuh.








Kata kunci/keywords: arti bayonèt, makna bayonèt, definisi bayonèt, tegese bayonèt, tegesipun bayonèt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.