bawuk

basa JawaBesut

bawuk krama/ngoko

  1. warna sêmu biru utawa klawu rêgêd;
  2. pc pawadonan.







Kata kunci/keywords: arti bawuk, makna bawuk, definisi bawuk, tegese bawuk, tegesipun bawuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.