bawinipun

basa JawaBesut

bawinipun

  1. êngg
krama
Krama bawinipun
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bawane

Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti bawinipun, makna bawinipun, definisi bawinipun, tegese bawinipun, tegesipun bawinipun

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.