basa JawaBesut

baul

  1. pc wurung, ora dadi, bali (tmr. main, njêjaluk lsp).








Kata kunci/keywords: arti baul, makna baul, definisi baul, tegese baul, tegesipun baul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.