batuk-kêring

basa JawaBesut

batuk-kêring

  1. Cithakan:M pc lara watuk cêkèk (tbc).








Kata kunci/keywords: arti batuk-kêring, makna batuk-kêring, definisi batuk-kêring, tegese batuk-kêring, tegesipun batuk-kêring

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.