bating

basa JawaBesut

bating

  1. êngg pc babar-pisan.








Kata kunci/keywords: arti bating, makna bating, definisi bating, tegese bating, tegesipun bating

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.