banjir

basa JawaBesut

banjir

krama
Krama banjir
Ngoko bêna
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. gêdhe iline ({{{2}}} kali)








Kata kunci/keywords: arti banjir, makna banjir, definisi banjir, tegese banjir, tegesipun banjir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.