bangsul

basa JawaBesut

bangsul

  1. êngg
krama
Krama bangsul
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bali;

  1. êngg
krama
Krama bangsul
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bale (ambèn).







Kata kunci/keywords: arti bangsul, makna bangsul, definisi bangsul, tegese bangsul, tegesipun bangsul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.