bangkrah

basa JawaBesut

bangkrah krama/ngoko

  1. bubrah, rusakan (dandanan kayu);
  2. ks lara bubrah (korèng, gudhig lsp).







Kata kunci/keywords: arti bangkrah, makna bangkrah, definisi bangkrah, tegese bangkrah, tegesipun bangkrah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.