bangka

basa JawaBesut

bangka krama/ngoko

  1. kaku lan atos;
  2. ks mati;
  3. (utawa bangkan) êngg atos (tmr. lêmah).







Kata kunci/keywords: arti bangka, makna bangka, definisi bangka, tegese bangka, tegesipun bangka

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.