bangkèkan

basa JawaBesut

bangkèkan krama/ngoko

  1. (madya, pamêkak ki ak). têngah-têngahing gêmbung (saburining wêtêng).








Kata kunci/keywords: arti bangkèkan, makna bangkèkan, definisi bangkèkan, tegese bangkèkan, tegesipun bangkèkan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.