bandhit

basa JawaBesut

bandhit

  1. (Wl) pc maling (julig).








Kata kunci/keywords: arti bandhit, makna bandhit, definisi bandhit, tegese bandhit, tegesipun bandhit

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.