bandera

basa JawaBesut

bandera krama/ngoko

  1. Cithakan:Prt ak gêndera.








Kata kunci/keywords: arti bandera, makna bandera, definisi bandera, tegese bandera, tegesipun bandera

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.