bandar

basa JawaBesut

bandar

  1. (Prs) krama/ngoko ak kutha palabuhan;
  2. wong sing dadi pancêr (sing dimungsuh botoh liyane, tmr. main kêrtu, dhadhu lsp);







Kata kunci/keywords: arti bandar, makna bandar, definisi bandar, tegese bandar, tegesipun bandar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.