bancot

basa JawaBesut

bancot

  1. ks cangkêm.








Kata kunci/keywords: arti bancot, makna bancot, definisi bancot, tegese bancot, tegesipun bancot

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.