banèn

basa JawaBesut

banèn

  1. aja banèn-banèn êngg pc aja nywara, aja kandha-kandha
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti banèn, makna banèn, definisi banèn, tegese banèn, tegesipun banèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.