basa JawaBesut

bamba krama/ngoko

  1. êngg mawa ({{arêng).









Kata kunci/keywords: arti bamba, makna bamba, definisi bamba, tegese bamba, tegesipun bamba
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.