baku-sawah

basa JawaBesut

baku-sawah krama/ngoko

  1. jêmbaring sawah sing dikênakake pajêg;
  2. (utawa baku) êngg wong sing duwe wênang ndarbèni sawah.







Kata kunci/keywords: arti baku-sawah, makna baku-sawah, definisi baku-sawah, tegese baku-sawah, tegesipun baku-sawah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.