bakon

basa JawaBesut

bakon krama/ngoko

  1. êngg wêwênang mèlu ndarbèni sawahing desa;
  2. (utawa baku) êngg sawah palungguh (ing lurah desa lsp).







Kata kunci/keywords: arti bakon, makna bakon, definisi bakon, tegese bakon, tegesipun bakon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.