basa JawaBesut

bako

  1. pc têmbako.








Kata kunci/keywords: arti bako, makna bako, definisi bako, tegese bako, tegesipun bako

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.