bakmu

basa JawaBesut

bakmu krama/ngoko

  1. Cithakan:T araning olah-olahan Tyonghwa saèm, saoto.








Kata kunci/keywords: arti bakmu, makna bakmu, definisi bakmu, tegese bakmu, tegesipun bakmu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.