bakên

basa JawaBesut

bakên êngg

krama
Krama bakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. baku;
  2. palungguh
Kacocogna karo
  • bakon.







Kata kunci/keywords: arti bakên, makna bakên, definisi bakên, tegese bakên, tegesipun bakên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.