bajul buntung

basa JawaBesut

bajul buntung

  1. pc wong sing sênêng bedhangan








Kata kunci/keywords: arti bajul buntung, makna bajul buntung, definisi bajul buntung, tegese bajul buntung, tegesipun bajul buntung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.