bahêm

basa JawaBesut

bahêm krama/ngoko

  1. êngg bam.








Kata kunci/keywords: arti bahêm, makna bahêm, definisi bahêm, tegese bahêm, tegesipun bahêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.