bagus

basa JawaBesut

bagus krama/ngoko

  1. êngg pc bêcik;
  2. bêcik rupane (tmr. wong lanang);
  3. sêsêbutane bocah (wong) lanang sing rada dhuwur pangkate.







Kata kunci/keywords: arti bagus, makna bagus, definisi bagus, tegese bagus, tegesipun bagus

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.