bagrègan

basa JawaBesut

bagrègan krama/ngoko

  1. êngg wis ora kukuh (rusak).








Kata kunci/keywords: arti bagrègan, makna bagrègan, definisi bagrègan, tegese bagrègan, tegesipun bagrègan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.