bagong

basa JawaBesut

bagong krama/ngoko

  1. êngg ringgit êmas (dianggo mainan jam lsp).








Kata kunci/keywords: arti bagong, makna bagong, definisi bagong, tegese bagong, tegesipun bagong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.