bagean

basa JawaBesut

bagean
Lingga: (bage)

  1. panduman;
  2. perangan, pêprincèn.







Kata kunci/keywords: arti bagean, makna bagean, definisi bagean, tegese bagean, tegesipun bagean

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.