badhur-badhur

basa JawaBesut

badhur-badhur
Lingga: (badhur)
êngg krama/ngoko

  1. kasar sarta mêrkotok (kulite);
  2. pating blarut utawa sêmu biru (tmr. dhuwit slaka).







Kata kunci/keywords: arti badhur-badhur, makna badhur-badhur, definisi badhur-badhur, tegese badhur-badhur, tegesipun badhur-badhur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.