badhol

basa JawaBesut

badhol krama/ngoko

  1. araning iwak loh.








Kata kunci/keywords: arti badhol, makna badhol, definisi badhol, tegese badhol, tegesipun badhol

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.