badhik

basa JawaBesut

badhik krama/ngoko

  1. bangsaning cundrik.








Kata kunci/keywords: arti badhik, makna badhik, definisi badhik, tegese badhik, tegesipun badhik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.