badhe

basa JawaBesut

badhe

krama
Krama badhe
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. arêp;
  2. bakal;
  3. êngg ora suwe nuli;







Kata kunci/keywords: arti badhe, makna badhe, definisi badhe, tegese badhe, tegesipun badhe

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.