badhaya

basa JawaBesut

badhaya krama/ngoko

  1. êngg tlèdhèk;
  2. bangsaning srimpi ing kraton.







Kata kunci/keywords: arti badhaya, makna badhaya, definisi badhaya, tegese badhaya, tegesipun badhaya

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.