badhar

basa JawaBesut

badhar krama/ngoko

  1. ak wurung, ora dadi (tmr. tapa, niyat lsp);
  2. êngg malih rupa kaya kang mau.







Kata kunci/keywords: arti badhar, makna badhar, definisi badhar, tegese badhar, tegesipun badhar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.