badhèg

basa JawaBesut

badhèg krama/ngoko

  1. lêgèn arèn sing wis diadoni;
  2. êngg arak.







Kata kunci/keywords: arti badhèg, makna badhèg, definisi badhèg, tegese badhèg, tegesipun badhèg

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.