bacin

basa JawaBesut

bacin krama/ngoko

  1. ambu kang ora enak (kaya ambuning idu lsp)








Kata kunci/keywords: arti bacin, makna bacin, definisi bacin, tegese bacin, tegesipun bacin

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.