basa JawaBesut

babu

  1. (Kw) biyung;
  2. krama/ngoko wong wadon sing gawene momong lsp (tmr. bature wong ngamônca)
Kacocogna karo
  • babon.







Kata kunci/keywords: arti babu, makna babu, definisi babu, tegese babu, tegesipun babu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.