babrik

basa JawaBesut

babrik krama/ngoko

  1. êngg pabrik.








Kata kunci/keywords: arti babrik, makna babrik, definisi babrik, tegese babrik, tegesipun babrik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.