babar-pisan

basa JawaBesut

babar-pisan krama/ngoko

  1. kabèh (dikatutake);
  2. pambangêt atêgês têmênan, upama durung babar-pisan;







Kata kunci/keywords: arti babar-pisan, makna babar-pisan, definisi babar-pisan, tegese babar-pisan, tegesipun babar-pisan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.