babar

basa JawaBesut

babar krama/ngoko

  1. (utawa mbabar) bisa dadi akèh (tmr. olah-olahan);
  2. (utawa mbabar) dadi akèh, tangkar-tumangkar akèh (tmr. wiji lsp);
  3. (utawa mbabar) br badhar, malih bali kaya wujude kang sakawit;
  4. (utawa mbabar (-ake) layar mbèbèr layar:







Kata kunci/keywords: arti babar, makna babar, definisi babar, tegese babar, tegesipun babar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.