babak-salu

basa JawaBesut

babak-salu krama/ngoko

  1. bangsaning klabang gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti babak-salu, makna babak-salu, definisi babak-salu, tegese babak-salu, tegesipun babak-salu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.