bêthak

basa JawaBesut

bêthak

  1. êngg krama/ngoko nggodhog;
krama
Krama bêthak
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

adang, ngliwêt.







Kata kunci/keywords: arti bêthak, makna bêthak, definisi bêthak, tegese bêthak, tegesipun bêthak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.