bêthêk

basa JawaBesut

bêthêk êngg

  1. krama/ngoko olah-olah, nggodhog;
krama
Krama bêthêk
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

adang, ngliwêt.







Kata kunci/keywords: arti bêthêk, makna bêthêk, definisi bêthêk, tegese bêthêk, tegesipun bêthêk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.