bêntèr

basa JawaBesut

bêntèr êngg krama/ngoko

  1. krama/ngoko ak: padhang, pêntèr;
krama
Krama bêntèr
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panas;







Kata kunci/keywords: arti bêntèr, makna bêntèr, definisi bêntèr, tegese bêntèr, tegesipun bêntèr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.