bêlèk

basa JawaBesut

bêlèk

  1. êngg ks (wong-)wadon;








Kata kunci/keywords: arti bêlèk, makna bêlèk, definisi bêlèk, tegese bêlèk, tegesipun bêlèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.