bêdhogolan

basa JawaBesut

bêdhogolan

  1. êngg ks anak, turun.








Kata kunci/keywords: arti bêdhogolan, makna bêdhogolan, definisi bêdhogolan, tegese bêdhogolan, tegesipun bêdhogolan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.