bêdhil-angin

basa JawaBesut

bêdhil-angin

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bêdhil-angin
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sênjata-angin

krama
Krama bêdhil-angin
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bêdhil kang tanpa obat.








Kata kunci/keywords: arti bêdhil-angin, makna bêdhil-angin, definisi bêdhil-angin, tegese bêdhil-angin, tegesipun bêdhil-angin

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.